Muut mökkipalvelut

Kaivuutyöt, maansiirrot, puunkaadot | Heinola, Kouvola, Mikkeli, Lahti

Rakennus- ja korjauspalvelu Viitosmoottori palvelee kattavasti kesämökkeilijöitä muun muassa Heinolan, Lahden, Mikkelin ja Kouvolan alueella. Meiltä ja kattavan yhteistyöverkostamme kautta saat kesämökkien puunkaadot, vuokrakoneet, sahatavaran toimitukset, kaikki kaivuutyöt, lumityöt ja erilaiset muut pihatyöt. Mökkivartiointi ja mökkitalkkarointi sujuvat myös lomakauden ulkopuolella. Kysythän lisää – räätälöidään tarvetta vastaava palvelukokonaisuus.

Rakennuskonevuokraus ja pienkonehuolto

Saat meiltä myös pienimuotoista rakennuskonevuokrausta. Vuokraa rakennustelineet, bobcat, pienoiskaivuri tai mönkijä kohtuuhintaan. Teemme myös pienkonehuoltoa, huollata kesämökkisi vempeleet kuntoon kauttamme.

Puunkaadot ja polttopuut

Mökkien puunkaato, polttopuun toimitus ja sahatavaran toimitukset sujuvat myös kauttamme kätevästi. Olemmehan täyden palvelun talo, josta saat kaikki sujuvaan kesämökkeilyyn tarvittavat asiat.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa

Lumi- ja pihatyöt

Saat palvelua kesällä ja talvella. Kauttamme hoituvat niin kesäiset pihatyöt ja lumityöt. Kysy lisää palveluistamme – millainen tarve on Sinun kesämökilläsi?

Maansiirrot ja kaivuupalvelu

Kun tarvitset järeämpää välinettä kaivuutöihin – käänny puoleemme. Saat kauttamme erilaiset perustuksien teot ja salaojat. Huolehdimme myös sora- ja toimitukset urakkasi alustaksi.

Mökkivartiointi ja -ylläpito

Huolehdimme kesämökistäsi myös lomakauden ulkopuolella. Kauttamme järjestyvät niin mökkivartiointi kuin erilaiset ylläpitoratkaisut. Kerro tilanteestasi, räätälöimme tarvetta vastaavan kokonaisuuden.

Ota yhteyttä!

Rakennus- ja korjauspalvelu Viitosmoottori palvelee kattavasti Päijät-Hämeen, Kanta-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Savon ja Keski-Suomen alueella. Ota yhteyttä »

Mökkien kunnossapitopalvelu