Kesämökkien korjaustyöt

Mökkiremonttien ammattilaiset asialla | Heinola, Kouvola, Mikkeli, Lahti

Rakennus- ja korjauspalvelu Viitosmoottori kunnostaa kattavasti kesämökit ja rakentaa autotallit, terassit ja laiturit mm. Heinolan, Lahden, Mikkelin ja Kouvolan alueella.

Teemme hirsimökkien kunnostustyöt hiekkapuhalluksella. Saat meiltä tarvittaessa myös neuvontaa ja konsultointia kesämökin ja sen yhteydessä olevien rakennelmien toteutukseen. Kun ehostat, huollat ja korjaat kesämökkiäsi ja sen yhteydessä olevia rakennelmia säännöllisesti, panostat samalla sen viihtyvyyteen ja pidät arvon kohdillaan.

Tilaamalla ammattitaitoiset Viitosmoottorin rakentajat paikalle vähennät työmäärää ja keskityt oleellisempaan lomallasi. Samalla varmistat, että kesämökkisi saa ansaitsemansa huolenpidon insinööritason tekijöiltä. Suosittelemme etenkin kattoremonttien jättämistä ammattilaisten käsiin jo turvallisuudenkin takia.

Näyttäytyypä tuleva urakka pienenä tai isona, toteutamme ne mielellämme töitä kaihtamatta. Meille jokainen työosoitus on tärkeä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 6Jaa

Ota yhteyttä – pyydä tarjous kesämökin kunnostuksesta!

Rakennus- ja kunnostuspalvelu Viitosmoottori nostattaa kesämökkisi arvoa ja viihtyvyyttä. Kun pidät kesämökistäsi hyvää huolta tekemällä säännöllisin väliajoin pieniä ja vähän isompiakin remontteja ylläpidät sen arvoa. Tilaa monipuolinen rakennus- ja korjauspalvelumme esimerkiksi Heinolan, Lahden, Hartolan, Mikkelin, Asikkalan, Sysmän, Ahveniston, Pertunmaan, Mäntyharjun, Joutsan, Iitin, Kouvolan ja Jaalan alueelle. Kysy lisää »

kesamokkien korjaustyot